Saturday, May 25, 2013

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΑΤΟΥ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΑΤΟΥ

Η Ελληνική Μασονική Στοά είναι ένα τεκτονικό τάγμα Ελληνικό που εκφράζει τον Ελευθεροτεκτονισμο στηριγμένο πάνω σε Ελληνικά ιδεώδη και αρχές του Πατρός όλων των Μασόνων του Κόσμου, του μεγίστου Πυθαγόρα.

Σκοπός του τάγματος μας είναι η διάσωση της Ελευθεροτεκτονικης Φιλοσοφίας η οποία ορίζει και επιδοκιμάζει τις τρεις αρχές του Ελευθεροτεκτονισμου που δεν είναι άλλες παρά ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

Ανήκουμε στις Τεκτονικές εκείνες Ελληνικές δυνάμεις που θεωρούμε ότι είμαστε οι Έλληνες Τέκτονες, οι μοναδικοί που μπορούμε να μεταδώσουν τις Πυθαγόρειες Φιλοσοφίες με ακρίβεια αλλά και συνέπεια. Άλλωστε η δομή του Ελευθεροτεκτονισμου παγκόσμιος έχει οικοδομηθεί πάνω σε αυτή τη σχολή.

Το τάγμα μας αποτελείται αποκλειστικά από σοβαρά μελή, με ανεπτυγμένο το ελληνικό στοιχειό μέσα τους, καθώς και το Ελευθεροτεκτονκικο Πνεύμα, που χάνεται μέσα στις παραδόσεις των Ελευσίνιων Μυστήριων, Ορφικών και άλλων μεγάλων ελληνικών μυστηρίων σχολών του Ένδοξου Αρχαίου Ελληνικού παρελθόντος

Οι πόρτες του τάγματος μας Είναι και θα είναι ανοιχτές για κάθε άνθρωπο που είναι ήδη Ελευθεροτεκτονας αλλά και για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την Αρχαία Ελληνική Παράδοση του Ελευθεροτεκτονισμου στην αυθεντική της μορφή.

Ύπατος Ταξιάρχης
33ος
Τσιπιδης Απόστολος
Ελληνική Μασονική Στοά

No comments:

Post a Comment